Symposium: Keep calm & be a responsible epidemiologist
09-11-2017 12:00 09-11-2017 18:00 Café Samson, Nijmegen

Symposium: Keep calm and be a responsible junior epidemiologist - RERP-richtlijn en netwerkevenement

Ben jij een junior epidemioloog (student, promovendus, arts-onderzoeker, junior-onderzoeker of postdoc) die zich verantwoordelijk voelt voor de toekomst van de epidemiologie? Dan nodigen wij jou van harte uit voor het symposium Keep calm and be a responsible junior epidemiologist op donderdagmiddag 9 november 2017 in Nijmegen!

Tijdens het symposium zal de richtlijn Responsible Epidemiologic Research Practice (RERP) worden behandeld (per 1 mei 2017 definitief vastgesteld). De richtlijn beschrijft iedere stap in het epidemiologisch onderzoeksproces en is ingesteld om de reputatie van en het vertrouwen in epidemiologisch onderzoek in Nederland groot te houden. Tijdens het symposium zul je de ins en outs van de RERP leren kennen door op een interactieve manier casussen en voorbeelden uit daily practice te bespreken. De middag zal worden beëindigd met een netwerkspel en borrel. Dit stelt je in de gelegenheid om te netwerken met andere junior epidemiologen en met hen te sparren over bijv. je carrière(plannen).

Wij nodigen alle junior epidemiologen - zowel leden als niet-leden van de VvE - van harte uit voor dit symposium op donderdag 9 november!

Met vriendelijke groet, De VvE werkgroep Junior Epidemiologen

Tessel Galesloot (Radboudumc)

Dorien Kimenai (Maastricht UMC+)

Jizzo Bosdriesz (Universiteit Leiden)

Eline van Roekel (voorzitter, Universiteit Maastricht)