Radiotherapeutisch laborant, MBB'er - VUmc

Spreekt precisiebestraling en patiënttevredenheid jou aan en zoek je een uitdagende baan?

31-36 uur / Salarisindicatie: 2200 tot 2980 euro / Vast contract, bepaalde tijd

Solliciteren

Werkomgeving

In VUmc waar oncologie een speerpunt is, werken wij als afdeling radiotherapie continue aan verbeteren en innoveren van onze patiëntenzorg. De afdeling is volop in beweging en is uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur, waaronder verschillende lineaire versnellers, zoals de TrueBeam met RapidArc en OBI/CBCT, Novalis met ExacTrac en CBCT. In mei 2016 heeft VUmc een bestralingstoestel in gebruik genomen met een kobaltbron en een MRI-modaliteit. Dit najaar zal een MRI-versneller worden geplaatst.

Op onze afdeling werken circa 140 betrokken en ambitieuze medewerkers, waarvan 80 laboranten.

Werkzaamheden

Als radiotherapeutisch laborant ben je hoofdzakelijk werkzaam op de bestralingstoestellen. Naast je werkzaamheden in de patiëntenzorg heb je bij ons diverse ontwikkelmogelijkheden door je als laborant te verdiepen in geavanceerde technieken.
Wij bieden opleidingen, cursussen en bijscholingen die nodig zijn voor het uitoefenen van je functie of voor je persoonlijke ontwikkeling.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde MBRT of in service opleiding tot radiotherapeutisch laborant.
  • Je bent gewend om initiatieven te nemen waardoor werkprocessen verbeterd en geoptimaliseerd worden.
  • Je kunt goed feedback ontvangen en ziet kritiek als kans voor groei.
  • Je maakt gemakkelijk contact met patiënten en collega’s. Je bent gemotiveerd, om samen met jouw collega’s de allerbeste patiëntenzorg te verlenen.
  • Je ziet het als een uitdaging om innovatie en onderzoek een plek te geven binnen de afdeling!

Wij bieden

Salarisschaal 7: 2200 tot 2980 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Afhankelijk van werkervaring inschaling in salarisschaal 7 of 8 (2515 tot 3372 euro bruto bij een fulltime dienstverband).
Naast een uitstekend basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op onze website.

Een (uitgebreide) screening is onderdeel van de selectieprocedure. Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is hier onderdeel van. Zie voor meer informatie ‘Selectieprocedure’ bij veelgestelde vragen.

Interesse?

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Emile van Pelt, teamleider/praktijkopleider, via 020-444178. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Faisca Stuiver, corporate recruiter, via 020-4445635. Je kunt uiterlijk tot en met 24 september 2017 solliciteren via de button.