AI-msterdam Clinical Cardiology Summit (canceled)
28-05-2020 00:00 29-05-2020 00:00 Westergas Theater, Amsterdam

AI-msterdam Clinical Cardiology Summit is canceled

Op 28 en 29 mei 2020 organiseert het Amsterdam UMC de eerste Artificial Intelligence (AI) Clinical Cardiology Summit. De summit zal plaatsvinden in het Westergas Theater in Amsterdam. 

Doel van de AI-msterdam Clinical Cardiology Summit
De AI-msterdam Clinical Cardiology Summit heeft tot doel cardiologen (i.o.) en AI-specialisten kennis te laten nemen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en deep learning binnen de cardiologie. Clinici en AI-specialisten uit binnen- en buitenland bespreken hun laatste onderzoeksresultaten, tonen u de huidige stand van zaken op het gebied AI-toepassingen en nemen u mee naar de cardiologie van de toekomst. Wij verwachten dat de summit zal bijdragen aan uw begrip ten aanzien van AI en van de grote veranderingen die AI zal brengen op het gebied van diagnostiek, therapie en educatie. Tijdens de summit en het gala-diner is er voldoende ruimte om een samenwerkingen op te zetten tussen clinici, AI-specialisten en AI-bedrijven en -start-ups. 

Voor wie is de AI-msterdam Clinical Cardiology Summit
De AI-msterdam Clinical Cardiology Summit is voor iedereen met interesse in AI en deep learning, zowel klinisch cardiologen (i.o.) als AI-specialisten. Bovendien is de Summit perfect voor diegenen met interesse in de toekomst van de cardiologie en in de veranderingen die AI-gerelateerde technologie ons zal brengen.

Informatie en inschrijving
Voor meer informatie en inschrijving kijk op www.aimsterdamcardiology.com, of mail naar info@aimsterdamcardiology.com. De kosten voor inschrijving bedragen €250,-.

Hartcentrum en Amsterdam Cardiovasculair Sciences (ACS)
Omdat het een klein congres betreft (max. 180 deelnemers) willen we eigen medewerkers de mogelijkheid bieden zich als eErste in te schrijven. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar.