App regionale zorgpaden voor gastro-enterologische tumoren

Voor zorgverleners in de regio Noord-Holland/Flevoland is een app ontwikkeld met hierin regionale zorgpaden voor de verschillende gastro-enterologische (GE-)tumoren. De app is een initiatief van de GE Netwerkraad Noord-Holland/Flevoland en het programma Naar Regionale Oncologienetwerken. Het eerste zorgpad wat in de app beschikbaar is gemaakt, is die voor pancreastumoren. Het volgende zorgpad (slokdarm-/maagtumoren) is in de maak.

Naast de regionale zorgpaden bevat de app ook een regionaal telefoonboek -inclusief zoekfunctie- met daarin naam, e-mailadres, telefoonnummer en foto van betrokken specialisten (maag-darm-lever, chirurgie, medische oncologie en radiologie) uit de regio Noord-Holland/Flevoland. Met één druk op de knop kunt u contact met ze opnemen.

De app ‘Onco NH-FL’ kunt u downloaden in de App Store. Omdat het gebruik van de app uitsluitend voor zorgverleners bedoeld is, is de informatie afgeschermd met een pincode. Deze kan opgevraagd worden bij projectleider en arts-onderzoeker Stijn van Roessel via (s.vanroessel@amsterdamumc.nl).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg het belangrijkste nieuws en interessante ontwikkelingen rond Regionale oncologienetwerken.

Aanmelden nieuwsbrief